Wat vind je van sleeën met een paard?

Tess Kuijpers

het is werkelijk pret! Maar u weet wat? Ik genoot niet werkelijk van sledding met een paard. Ik hield van het werkelijk. Ik genoot van elk van het. Ik deed dit veel materiaal dat ik vergat waarom ik van het in de eerste plaats hield. om u een beter inzicht in te geven waarom sledging met een paard zo plezierig was gaan op tijd aan het allereerste begin van mijn sledding avonturen terug. Toen ik nog een klein meisje was deed ik een klein ding: Ik vroeg mijn papa of wilde hij me aan slee met een paard. Mijn ja bovengenoemde papa, en hij was juist. Mijn ouders kochten voor het eerst ooit me een slee toen ik negen jaar oud was. Het was de allereerste tijd voor me dat ik een ware paard sledding ervaring kon hebben. Mijn familie was tegelijkertijd bij een groot festival in Nederland, en mijn papa had beslist een sleerace met de paarden van het festival te hebben. Mijn papa was niet zo scherp op het hebben van me die in dezelfde plaats sledding elke dag. Zo besloten wij dat ik om naar huis na het ras was te komen en de slee op te nemen. Ik was nog zeer nieuw aan deze nieuwe hobby. Ik was slechts vijf jaar oud, had ik nooit iets in die aard voordien gedaan. Maar ik was altijd de leider. Ik was die zou zeggen „op“ ga, aan wat ik zou gaan. Ik had een groot die leraar de „sneeuwvrouw“ van de „sledging school“ bij de Universiteit van Antwerpen wordt genoemd en zij zou me aan het spoor nemen om elk van mijn sledding oefeningen te doen. Dat is toen ik werkelijk in deze hobby werd. Ik begon ook de verschillende sleeën te leren. Op dat ogenblik had ik een kleine snowmachine, een Bokkie, een sneeuwscooter, een ski-helling, en sneeuwscooter en meer snowmobilier mitt. Ik leerde hoe te om elke slee te doen, maar het belangrijkste ding voor me was de sleeën die ik op de slepen gebruikte. Ik leerde de diverse sleeën, werd ik goed bij het maken van een sneeuwscootersneeuwscooter in de sneeuw, had ik de sneeuwscooter en meer snowmobilier mitt (kleine mitt met een metaalband rond de buitenkant dat ik bij een vlooienmarkt voor 1/10th de kosten van regelmatige mitt) kreeg die ik kan nu gebruiken om op een slee te lopen. Aangezien ik de sneeuwscooter bereed, gebruikte ik om snowmobilerssnowmobilers te maken gaan sledging met. Ik heb geprobeerd berekenen hoe te om mitt van mijn snowmobiler op de slee te krijgen. Ik heb sneeuwscooter snowmobiler mitt kunnen maken. Maar het heeft niet gewerkt omdat ik niet het weet hoe te om het aan te zetten. Ik had nooit geprobeerd om te maken sleemitt op mijn sneeuwscooter vóór, en ik had geen idee hoe het werkte. Zo dacht ik over de mogelijkheid om die sleeën te verkopen door me wordt gemaakt, zodat kreeg ik een kleine hulp van mijn vriend Bruno. Somit ist es womöglich besser als Koeltas 20 Liter. Toen wij sommige sleeën voor verkoop kregen, begon ik om hen te maken. Dit is wat ik: Ik kocht een goedkope sneeuwscooter met sneeuwmitt die niet door me werd gemaakt. Ik maakte hen, sneed hen, en maakte hen in mitt. Ik sneed hen zodat ik hen kon zetten op de slee en dan het andere eind van sleemitt op mijn vinger zetten. Dan maakte ik een slinger voor het. Betrachten Sieeinen slee Erfahrungsbericht.