Was er rendieren in Myra ten tijde van Nicholas of een slee reed hij op 6 december?

Tess Kuijpers

„Niet als er één“ waren en zij zeggen: „Maar toen hij geboren was, kreeg ik een kaartje voor een ar!“ Maar toen mijn vriend me toonde dacht een foto van Nicholas in zijn sleeën I: „Wauw! Hij was ook een sledger!“

De Sidewindingsaren worden gebouwd om honderden jaren te duren, en om in allerlei weer ontworpen worden gebruikt. Zij kunnen door zich of door een bedrijf worden gebouwd dat zeer goed is bij wat zij doen. Das ist aufschlussreich, vergleicht man es mit Led Koplamp Golf 6. Maar in deze blog spreek ik over wat ik met mijn sleeën nu doe. De sleeën zijn voor de winter of de zomergebruik in de meeste delen van de wereld. Degenen die voor de behoefte van het de wintergebruik zijn ladingen van zelfs 40 kg kunnen dragen. Dat is omdat de meeste sleeën van materialen worden gemaakt die gemakkelijk in een lawine kunnen worden genomen. Er zijn twee manieren om een slee te bouwen die in een lawine kan overleven. De eerste moet een combinatie speciale materiële en speciale hulpmiddelen gebruiken. De tweede moet een ware grootteslee voor gebruik tijdens de winter (en soms de zomer) bouwen. Betrachten Sieansonsten einen Golfclub Haarlemmermeer Vergleich. De laatstgenoemde is geschikter voor mensen die hun sleeën slechts in de lente en de zomer willen gebruiken, wanneer zij reeds zeer actief in een de wintermilieu zijn. Voor dit artikel, zullen wij de tweede soort gebruiken. Het is belangrijk om op te merken dat de bouw van sleeën niet alleen is over hoe u hen maakt. U moet ook nadenken hoe te om hen in het geval van sneeuw of andere weersomstandigheden weather-tight te maken. Dit is het onderwerp van het laatste deel van de reeks: weersomstandigheden van sleeën. In het vorige deel, deden wij sommige berekeningen over hoe de dikte van de sleeën zou moeten zijn en over hoe het gewicht van de slee zou moeten worden berekend. Het is nu tijd om de daadwerkelijke bouw te beginnen. Het is vrij mogelijk om de berekeningen met de hand te doen: Als u een nieuwe slee wilt maken en willen te weten komen hoe te om het weather-tight te maken en hoeveel gewicht het zou moeten hebben, kunt u het doen door zich en de resultaten krijgen zelf. De algemene bouw van de slee is zeer eenvoudig:

Eerst, moet de slee in sledger worden opgezet. Sledger is een open doos, die op een mast kan worden opgezet, die aan de slee door kabels wordt aangesloten. De mast is in bijlage aan de slee met een ketting. De kabels kunnen worden gemaakt door twee stukken van kabel in de helft te snijden en hen vast te maken aan een mast. U zult twee kabels in uw bouw van de slee kunnen gebruiken. Wanneer u op de sleeslee wilt gaan, glijdt u eenvoudig de kabels door de groeven in de mast uit en zet hen door de gaten in de doos. De slee is dan in bijlage aan sledger en de mast. Dit is het belangrijkste deel dat ik gebruik en heel wat ervaring heb. Ik heb geprobeerd om dit ontwerp overeenkomstig de traditie van de vroege sleeën te houden. Ik ben niet voorbij de mast gegaan, maar ik kan een gemakkelijke bouw veronderstellen en het werkt werkelijk goed. Ik zal niet de mast voor dit ontwerp maken omdat ik niet het ontwerp wil bederven. Ik zal ook een versie met de mast en een doos maken. Dat zal waarschijnlijk een klein zijn duurder beetje en dat is de prijs ik voor een versie zonder de mast zou moeten betalen. De mast zal een beetje langer dan de doos zijn.