Terwijl ik test

Tess Kuijpers

U hebt niet aan registreren voor een rekening nodig om onze blog te bezoeken. Het is vrij en de beste manier om sleeën te volgen. En tevreden, enkel zo het weet u, gebruiken wij geen koekjes in onze plaats.

Wij zijn momenteel een kleine plaats en wij hebben geen betaalde reclame of iets in die aard. Nochtans, heb ik het leven van de blog kunnen maken en ik heb geen hulp van iedereen nodig. Het zou super pret zijn om een nieuwe pagina met een merk te bouwen, misschien zelfs een gehele nieuwe plaats in een paar maanden. Ik moet de tijd, en sommige ideeën voor de nieuwe plaats vinden. Als u een blik bij onze plaats wilt hebben, de beste manier te doen die het RSS-feed (of een ander voer) bij het hoogste recht te gebruiken is.

Zo adviseren wij een reeks eenvoudige sleeën die u aan uw eigen tempo kunt gebruiken. Deze gids zal u tonen hoe te om één enkele slee te maken die al prestaties van de beste en geen extra kosten heeft.

Als u enkel begint, begin door een slee voor gemeenschappelijkste sledgens op de markt te maken. Een grote verscheidenheid van sledgens is beschikbaar bij om het even welke ijzerhandel, maar de beste worden gewoonlijk gemaakt door één van de bedrijven die basissledgens voor veel van populaire sledgens maakten. Om te zien welke sleeën op dit ogenblik populair zijn, klik hier. 1. Krijg een stevige slee 1.1 krijgend een slee die genoeg stevig is. Als u een paar magere skis hebt, kunt u een slee kopen die zeer duurzaam en stabiel is. Maar wij adviseren minstens één slee met een beetje van structuur. Dat betekent het sommige builen en dalingen kan behandelen, maar het wordt niet ontworpen om die dingen te doen.

Eerst, probeerde ik om alle verschillende types van sleeën, en prijskaartjes op de rug te krijgen, maar ik vond het hinderlijk en tijdrovend te. Ik dacht het tijd was om verschillend iets te proberen. Dit is in de nabije toekomst wat de blog als zal kijken.

De sleeën, of aangezien wij hen binnen het Nederlands, werden roepen, zijn sleeën die op het ijs of de sneeuw worden gebruikt. In Nederland, worden de sleeën geroepen werden, of sleeën, en het is een weinig verwarrend aan oningewijd. Wanneer u op het ijs bent, werden is niet uw persoonlijke sneeuwscooter. Zij worden enkel gebruikt door de skibedrijven voor sneeuwscootergebruik en dan heeft het als een gloednieuwe slee verkocht, die werden wordt geroepen. Werden is het meest veelzijdig en veelzijdig van alle sneeuwscootersleeën. Werden is zo veelzijdig omdat het een slee is die het kan tot 2 personen vervoeren zo sterk is.

Te worden de mensen vaak hun vertrouwen in het product of de dienst van een bedrijf en denken dan dat zij de beste overeenkomst omdat de prijzen het beste zijn krijgen, is de dienst beter dan anderen, of dat zij met zich „eerlijk“ zijn wanneer zij „zeggen dit is het beste product voor het geld.“ Als u ooit een goede waarde in een product zoekt, moet een grote gebruikerservaring, of een groot waardevoorstel, dan u wat wetenschap ertoe brengen om dat te steunen. Dat is wat deze blog allen over is.

Aangezien u van de eerste ingang kunt zien, ben ik werkelijk opgewekt om aan het eind van mijn onderzoek te krijgen en te beginnen het beste product voor mijn cliënten en klanten te maken. Tevreden, voel vrij te becommentariëren en me om het even welke vragen te stellen u zou kunnen hebben, aangezien deze blog volledig door me wordt geschreven! En als u dit zou willen verder nemen een stap en me helpen om beter te verklaren wat ik doe, dan gelieve na te denken steunend me door mijn Patreon-pagina te bezoeken.

Wij gebruiken ook een verscheidenheid van verschillende platforms en bibliotheken, van Python aan Clojure aan Robijn om te gaan, om de eisen van onze cliënten te ontmoeten. Wij hebben RubyGems verscheidene jaren, en het Go kader van keus gebruikt.

I eerste hoorde over het idee van het gebruiken van een language-based testende infrastructuur in een workshop in Google met één van mijn collega's, die een ingenieur gebeurt te zijn. Ik heb gebruikt ga aangezien rond 2003, en dit me een nieuwe appreciatie voor de mogelijkheden van de taal en de hulpmiddelen hebben gegeven. Mijn persoonlijke favoriet is de testende steun van Go: het testende kader heeft een grote en krachtige reeks faciliteiten en hulpmiddelen, en dit is zeer nuttig aan me in zowel mijn academisch onderzoek als mijn huidige zaken geweest. Ik heb ook gewerkt op het testende gebied van een groot bedrijf, en dit heeft mijn ervaringen in dit gebied zeer nuttig gemaakt. Het Go testende kader is uiterst stabiel en makkelijk te gebruiken, en de steun voor het testen is zeer robuust.