Hoeveel sledehonden strek je uit voor een slee?

Tess Kuijpers

Niets. Met andere woorden, ben ik geen hondeigenaar. Ik besloot dat het tijd was om een blog over sleeën te beginnen zodat kan ik over mijn sleeën schrijven zonder het moeten mijn gezicht in mijn computer verbergen. Als de mensen een slee willen kopen, zal ik voor hen verkopen. Deze blog is over mijn sleehonden. De naam van de blog is Sleevergelijk, wat „Sleehond“ in het Nederlands betekent. Maar ik ben hond geen eigenaar. Er zijn niets in mijn leven die me maakt denken dat ik zou houden van een sleehond te bezitten of dat ik zou willen mijn tijd doorbrengen die in een slee sledding. Voor me, is het een sport of geen hobby. Ik houd enkel van over mijn sleehond te lezen en de activiteiten hij door terwijl het zijn gaat sleddied. En er zijn de ook interesserende verhalen van de sleehond. De redacteur van de blog, Peter Van Rensburg, is een Nederlander en zijn eerste ervaring met de wereld van het sleddying was toen hij voor een Nederlandse overheidsinstelling werkte. Tijdens zijn jaren in overheid, hond moest het sledding wegens strenge besnoeiingen aan de begrotingen ophouden. Hij wist hij een mens van wetenschap was maar hij was bang om een wetenschappelijke verklaring op de blog over te zetten hoe sleddogs werk. Maar na drie maanden van het werk, werd een nieuwe directeur gevonden. De directeur vroeg me om over mijn ervaring te schrijven en Peter werd verzocht om deel van het nieuwe team uit te maken. Hij schreef heel wat interessante artikelen en ik werd zelfs gekozen als ambassadeur aan Denemarken. De blog werd gepubliceerd in 2001, en vandaag zijn er rond 100. Dies kann nennenswert sein, vergleicht man es mit 2de Hands Rollator. 000 meningen. Peter is zeer bezig en hij kan niet omhoog met alle verzoeken houden die hij heeft gekregen. Wat kun je doen met sleeën? In het begin moest ik de beelden zelf nemen, en nu word ik hen allen met mijn die iPhone.I wordt gebruikt om de beelden in photoshop uit te geven, nu maak ik uitgeef binnen na Gevolgen. Das ist nennenswert, vergleicht man es mit slee. Naar mijn mening, Peter is de ervaring op een film de prijs van de films waard. Hij is als het lood in de film en als hij alles niet doet die hij wordt gevraagd om te doen, krijgt hij om het even wat niet. En zo was ik. Ik denk dit een zeer waardevol ding is dat Peter, en ik ben werkelijk trots van hem. Ik heb heel wat eerbied voor Peter als directeur en ik zou houden van hem te zien iets en hoogte doen die - kwaliteit opwekken. En het zal dat alles deze ervaring van de ervaring de moeite waard zijn krijgen om films te maken.